Over Celestuh

Hoi allemaal! Wat ontzettend leuk dat jullie op celestuh.nl terecht zijn gekomen en meer over mij
willen weten.

Ik ben Celeste. Ik ben geboren en getogen in Eindhoven. Inmiddels woon ik al een paar jaar in het mooie Veghel. Daar woon ik samen met mijn vriend Nico, onze drie poezen Belle, Kathy en Jasmine en onze hond Sky. Ik hou van dansen, gamen, series en films kijken, lekker eten en vooral van leuke dingen maken voor op mijn website.

Ik ben toen ik zo’n 16 jaar was, eigenlijk áltijd bezig geweest met voeding en afvallen. Daar worstel ik nog steeds mee, maar het gaat iedere keer een beetje beter. Ik doe nieuwe ervaringen op en leer wat wel en niet werkt. Regelmatig komen er al mensen naar mij toe met vragen over voeding. Omdat ik het zó gaaf vind om mensen te helpen en te inspireren richting een healthy lifestyle, ben ik mijn website begonnen.

Op mijn website zal ik mijn kennis met jullie delen. Mijn eigen ervaringen,  maar ook gewoon handige tips en weetjes. Ik hoop dat ik jullie daar mee kan inspireren. Je staat er niet alleen voor, we doen het samen.

Op mijn blog zul je dus vooral artikelen vinden die gaan gezondheid, voeding, lifestyle en beauty.
Eén persoon kan een verschil maken in de wereld – ik hoop dat ik jullie kan inspireren om dát persoon te zijn. Alles is mogelijk, zolang je het maar echt wilt.

Ik wens jullie heel veel plezier op mijn website! Heb je vragen, tips, of wil je gewoon iets kwijt? Laat het me dan ook zeker weten! Je kunt me altijd een berichtje sturen via Facebook of Instagram. En vergeet ook zeker niet mijn kanaal te volgen op YouTube.