Back in the game

Jullie zullen wel denken… “Leeft ze nog?”. Ja hoor, ik leef nog. Ik heb een hele periode geen tijd meer gehad om een blogpost te maken. Iedere dag die voorbij ging heb ik minimaal 1 keer gedacht: ik wil bloggen! Nu zie je het eigenlijk al aan de titel van de blogpost: I’m back! En ik hoop dat jullie daar net zo blij om zijn als ik zelf! ūüôā

Afstuderen
Wat is er afgelopen periode allemaal gebeurd dat ik het te druk had om te bloggen? Nou, best veel. Ik zat middenin mijn afstudeerperiode. En net als alle afstudeerders, zit je dan tijdens de la
atste paar maanden, even met je handen in het haar. Stressen, veel school-overuren maken en vooral heel veel klagen daarover. Gelukkig was het niet voor niets: ik kan namelijk trots zeggen dat ik mijn HBO Bachelor in ontvangst heb mogen nemen. YES! Eindelijk, het echte werk kan beginnen. Toch mis ik school (en de vele vrije studiedagen) wel een beetje.

Mijn eerste echte baan
In de tussentijd heb ik ook al mijn eerste echte baan gevonden. Niet zomaar een baan, maar een baan bij een start-up die net zo ambitieus is als ikzelf. Ik regel hier de marketing en communicatie en dat gaat me goed af. Op het begin vond ik het stiekem wel een beetje eng. Je komt net van je studie af en hoewel ik normaal best wel ‘zeker’ ben dat ik goed ben in wat ik studeerde, was ik opeens heel onzeker of ik het ook echt wel kon in de echte zakenwereld. Gelukkig viel die onzekerheid al gauw weg, want als je kunt doen wat je leuk vind, voel je je als een vis in het water en komt het bijna altijd goed!

Let’s move!
Dus, afgestudeerd, een baantje… that’s it? Nope. Ik ben namelijk ook nog eens verhuisd. Ik en mijn vriend huurden al een huisje, maar we waren al een tijdje op zoek naar een betere optie. We woonden namelijk in een huis met meerdere mensen (wel gescheiden), maar die veroorzaakten toch best veel overlast en we misten de privacy. Toen kwam er een Supercalifragilisticexpialidocious¬†appartement op ons pad. Daar zijn we meteen voor gegaan en daar wonen we sinds juli. En nog steeds voelt iedere dag als een vakantie in je eigen huis!

 

Nieuw lid in de dierenfamillie
Alsof dat nog niet alles was, hebben we onze dieren familie ook nog eens uitgebreid. Ik hoor je denken: nog een poes? Nee nee, dit keer een puppy. We hebben gekozen voor een Australische herder. Ze heet Sky (wat blijkbaar in de top 5 staat van meest voorkomende namen van een Australische shepherd). Ik zal haar nog een keertje uitgebreid voorstellen in een blogpost.

 

 

 

Eindelijk ben ik aan het eind van al mijn opsommingen: je bent weer bijgepraat. Ik ga nu standaard proberen meer tijd in te plannen om mijn wekelijkse blogposts weer te schrijven. Ik heb er ontzettend veel zin in! Ik hoop dat jullie ook een geweldig leuke tijd hebben beleefd de afgelopen maanden.

Tot snel!

 

Leave a Reply