Over Celestuh

Hoi allemaal! Wat ontzettend leuk dat jullie op celestuh.nl terecht zijn gekomen en meer over mij
willen weten.

Ik ben Celeste. Ik ben geboren en getogen in Eindhoven. Inmiddels woon ik al een paar jaar in het mooie Veghel. Daar woon ik samen met mijn vriend Nico, onze drie poezen Belle, Kathy en Jasmine en onze hond Sky. Ik hou van dansen, gamen, series en films kijken, lekker eten en vooral van bloggen.

Ik ben toen ik zo’n 16 jaar was, eigenlijk áltijd bezig geweest met voeding en afvallen. Daar worstel ik nog steeds mee, maar het gaat iedere keer een beetje beter. Ik doe nieuwe ervaringen op en leer wat wel en niet werkt. Regelmatig komen er al mensen naar mij toe met vragen over voeding. Omdat ik het zó gaaf vind om mensen te helpen en te inspireren richting een healthy lifestyle, ben ik ook begonnen om een studie te volgen om gewichtsconsulent te worden.

Op mijn blog zal ik mijn kennis met jullie delen. Mijn eigen ervaringen, de informatie die ik ook iedere dag bijleer vanuit mijn studie, maar ook gewoon handige tips en weetjes. Ik hoop dat ik daarmee mijn lezers ook kan inspireren richting een healthy lifestyle. Je staat er niet alleen voor, we doen het samen.

Op mijn blog zul je dus vooral artikelen vinden die gaan gezondheid, voeding en lifestyle.
Eén persoon kan een verschil maken in de wereld – ik hoop dat ik jullie kan inspireren om dát persoon te zijn. Alles is mogelijk, zolang je het maar echt wilt.

Ik wens jullie heel veel leesplezier op mijn blog! Heb je vragen, tips, of wil je gewoon iets kwijt? Laat het me dan ook zeker weten! Je kunt me altijd een berichtje sturen via Facebook of Instagram.