Koud buiten? 5 tips om jezelf binnen te vermaken!

Buiten woedt een koude wind. Sjalen, mutsen en handschoenen zijn de nieuwe standaard. Je bent liever binnen dan buiten. Begrijpelijk! De winter brengt een hoop kou met zich mee, maar dat betekent nog niet dat de winter ook direct vervelend hoeft te zijn. In tegendeel, de koude wintermaanden lenen zich er juist uitstekend voor om leuke dingen in huis te ondernemen! Ik geef je een aantal tips hoe je een geweldige (en vooral warme) winter kan beleven.

Lees een goed boek

Kruip lekker op de bank of in bed samen met een dekentje, warme chocolademelk en een goed boek. Wanneer je eenmaal aan het lezen bent, vliegen de uren voorbij en jij zit lekker comfortabel en warm binnen.

Begin aan een serie

Winter en Netflix passen perfect samen in één zin. Want wat is er leuker dan je favoriete serie op te zetten terwijl je heerlijk op de bank zit of in bed ligt. Soms kan het zo verslavend werken dat de dag alweer om is voordat je het door hebt!

Dutje

Wat is er fijner dan gewoon midden op de dag een heerlijk dutje te kunnen doen? Wanneer de wind buiten waait en de regen tegen de ramen tikt, lig jij onder de  warme dekens. En het beste van alles? Dat dutje mag zolang duren als dat je zelf wilt!

Pyjama day!

Soms heb je van die dagen dat je naar buiten kijkt en denkt “moet dit?”. Bij zo een dag las je gewoon een pyjama day in! De hele dag in je meest comfy pyjama door het huis rondbazuinen, fijn idee toch?! (P.S. Dit is natuurlijk ook een perfecte gelegenheid om je onesie uit de kast te trekken!)

Bordspellen

Ben je samen met je vrienden of familie? Dan leent koud weer zich perfect voor het maken van een gezellige familiedag, inclusief bordspellen! Zorg wel dat er geen familieruzies ontstaan tijdens al deze extra monopoly-tijd! 😉

Klaar voor de winter!

Oké, Ik beloofde maar vijf tips, maar ik geef toch nog even een zesde tip. Alle bovenstaande tips zijn namelijk nét iets leuker als je huis winterproof is! Zorg dus dat de plekken waar je het meest bent: de bank en het bed, in winterse stijlen zijn. Gezellig! (Tip: om de slaapkamer in winterse stijlen om te toveren moet je deze adventskalender in de gaten houden! Zo maak je je slaapkamer winterproof met leuke kortingen.)

Heb jij al zin om binnen te zijn tijdens de winter? Ik wel!

Leave a Reply